Home

Jordánia időjárás előrejelzés

Időjárási előrejelzés Jordánia - Foreca

  1. Legnagyobb városok Jordánia. Ammán, Muḩāfaz̧at `Ammān. Al Jubayhah, Muḩāfaz̧at `Ammā
  2. 14 napos időjárás Ammán. Ez a diagram Ammán (Amman Governorate, Jordánia) 14 napos időjárását mutatja napi időjárási szimbólumokkal, a legalacsonyabb és a legmagasabb hőmérséklettel, a csapadék mennyiségével és a valószínűségével. Az eltérés a hőmérsékleti grafikonon belül színezett
  3. Időjárás előrejelzés a Jordánia országban. A. Adh Dhuhaybah ash Sharqiyah Adir Al Aqabah Al Azraq ash Shamali Al Hamra' Al Jubayhah Al Judayyidah Al Jumayyil Al Juwayyidah Al Jīzah Al Karāmah Al Kittah Al Mafraq Al Mazār Al Qasr Al Quwayrah Ammán Aqaba Aqaba Ar Rabbah Ar Ramtha As Salt Ash Shajarah Ash Shufatah Ash Shuqayq At.
  4. Get the forecast for today, tonight & tomorrow's weather for Akaba, Akaba kormányzóság, Jordánia. Hi/Low, RealFeel®, precip, radar, & everything you need to be ready for the day, commute, and.
  5. Időjárás előrejelzés Aqaba ※ Pontos Időjárás előrejelzés: Aqaba, Jordánia Léghőmérséklet Nyomás Páratartalom Szélsebesség A hidrometeocentrum egyéb adatai • METEOPROG.H
  6. A legjobb idő és idő, Jordánia 2021 utazni. Utazás, időjárás és az éghajlat. Egész évben UV Index táblázat a Jordánia ☀ Víz hőmérséklete a Jordánia települések Időjárási jelenségek rögzített, a korábbi években a Jordánia ☃ A Jordánia hosszú távú, 30 napos időjárás-előrejelzés ☔ Jordánia hónapról-hónapra travel guide a időjárási.
Világ nemzetközi hívószámok

Jordánia Aqaba Időjárás előrejelzés 10 nap, a helyi időjárás, aktuális hőmérséklet, időjárás térkép, időjárás világszerte Fahrenheit vagy Celsius, a hőmérséklet, a feltételeket, az egész világon a városok a jelenlegi időjárási körülmények között, információ a meteorológia, ma az időjárás, holnap előrejelzés, páratartalom, szél-, a nyomás, a. Jordánia Other Időjárás előrejelzés 10 nap, a helyi időjárás, aktuális hőmérséklet, időjárás térkép, időjárás világszerte Fahrenheit vagy Celsius, a hőmérséklet, a feltételeket, az egész világon a városok a jelenlegi időjárási körülmények között, információ a meteorológia, ma az időjárás, holnap előrejelzés, páratartalom, szél-, a nyomás, a. Az időjárás. Részletes heti előrejelzések minden város, falu és helységnév számára. Jelenlegi időjárási viszonyok. Időjárás figyelmeztetések szélsőséges időjárási jelenségek esetére. Hosszú távú előrejelzés. freemeteo.h Címtár és földrajzi adatok. Ország: Jordánia: Telefon országkód: +962: Koordináták: Szélességi kör: 31; Hosszúság: 36; Más nevek (Más nyelveken)

Időjárás Erdőtelek. Jelenlegi időjárás Erdőtelek. Részletes időjárás előrejelzés. Szélsőséges időjárás figyelmeztetések. Friss időjárás jelentések freemeteo.h A világ nagyvárosaira szóló 10-napos időjárás-előrejelzés.: hőmérsékletek, csapadék, napsütés, Felhők, Ammán Jordánia Jelenlegi helyi idő és az időjárás a : Jordánia. 12 hour 24 hour. 11:48:17 PM. UTC/GMT +2 óra. 26. Friday. Mar 2021. Jelenjen meg az Ön weboldalán. Convert Times & Time Zone Converter Crop Science | Magyarország - Időjárás előrejelzés. Afganisztán Aland-szigetek Albánia Algéria Amerikai Szamoa Amerikai Virgin-szigetek Andorra Angola Anguilla Antarktisz Antigua ésBarbuda Apostoli Szentszék Argentína Aruba Ausztrália Ausztria Az Amerikai Egyesült Államok Külső Szigetei Azerbajdzsán Bahama-szigetek Bahrein. Időjárás bele Zabdah (Irbid), . Előrejelzés miatt Zabdah (Irbid), összes időjárási adattal úgy mint: Hőmérséklet, Tényleges hőmérséklet, Légnyomás.

14 napos időjárás Ammán - meteoblu

Időjárás & Előrejelzés. Jelenlegi helyi idő és az időjárás a : Aqaba, Jordánia 12 hour 24 hour. 6:57:09 PM . UTC/GMT +2 óra . 17. Tuesday. Aug 2021 . Jelenjen meg az Ön weboldalán . Convert Times & Time Zone Converter. Saját időjárás; Időjárási előrejelzés Ammán 10 napos előrejelzés. Saját időjárás. Hőmérséklet Ammán. Csapadék. Hőmérséklet. Felhőzet. Légnyomás. +25° Saḩāb +26° Al Quwaysimah +26° Orange Shop +26° Foreca; Legnagyobb városok Jordánia. Ammán; Az Zarqā' Irbid; Wādī as Sīr `Ajlūn; Al `Aqabah. A léghajósoknak kiemelkedően fontos a pontos időjárás előrejelzés, hogy biztonságban szállíthassák az utasaikat, és tudják merre haladnak. A Trajektóriáink könnyen megjósolják a levegő mozgását különböző magassági szinteken akár a következő 7 napra is. Az előrejelzések magukban foglalják a légköri stabilitást.

Időjárás- Jordánia December 2020. Travel guide és a tanácsokat. Olvasson el egy áttekintést az éghajlat. Időjárási jelenségek rögzített, a korábbi években a Jordánia ☃ Víz hőmérséklete a Jordánia települések ☀ Idöjárás az Jordánia a December ☔. Hőmérséklet, a víz, a csapadék, a napok csapadékos időjárás és a tanácsadás a legjobb időt, hogy. Válogatott Jordánia linkek, ajánlók, leírások - Jordánia témában minden! Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőktől - Neked!... Keresés a lapokon. Időjárás előrejelzés Mi mennyi Arabul pár perc alatt Jordánia dióhéjban Fizetőeszközök A hurghadai utazás előtt érdemes megnéznünk, hogy a mai napon Hurghadán hány fok van. Az aktuális hőmérsékletet és az előrejelzést ezen az oldalon : www.wunderground.com tudja megtekinteni. Hurghadai időjárás, utazás előtti előrejelzés. A hurghadai utazás megtervezését segití az alábbi összefoglaló Kiválasztott utazás: Jordánia - 11 nap Amman - Holt-tenger - Petra - Vörös-tenger. Választható kiegészítés: Nem szeretnék kiegészítő utat Wadi Rum - 1 nap (30.000 Ft/fő). AZ IDŐPONT VÁLASZTÁSA ÁR ÉS IDŐJÁRÁS SZEMPONTBÓ Földközi-tenger Időjárás előrejelzés 10 napos, a helyi időjárást, aktuális hőmérséklet, időjárási térképet, időjárás világszerte Fahrenheit vagy Celsius, a hőmérséklet, a feltételeket, világszerte városok jelenlegi időjárási körülmények, információk meteorológia, ma az időjárás, holnap előrejelzés, a páratartalom, a szél, a nyomás, a globális.

MeteoTrend: Időjárás a Irak ma, holnap és héten. Pontos és részletes időjárás előrejelzés a következő helyen: Irak . A levegő hőmérséklete és páratartalma, nyomás, sebesség és szélirány, csapadék, napkelte, napnyugta, hold emelkedés, holdkészlet MeteoTrend: Időjárás a Dél-Korea ma, holnap és héten. Pontos és részletes időjárás előrejelzés a következő helyen: Dél-Korea . A levegő hőmérséklete és páratartalma, nyomás, sebesség és szélirány, csapadék, napkelte, napnyugta, hold emelkedés, holdkészlet

Időjárás előrejelzés a Jordánia országba

Koronavírus térkép - friss, élő, online. Az alábbi térképen láthatóak a legfrissebb koronavírus adatok. A koronavírus térkép félóránként frissül, több mint ötven kormányzati weboldal adatai alapján. Utoljára frissítve: 2021. 07 Időjárás előrejelzés Mi mennyi Arabul pár perc alatt Jordánia dióhéjban Fizetőeszközök Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az. Jordánia Holt-tenger népszerű térségeinek nyaralási és utazási ajánlatai közel 100 utazási irodától. Minőségi üdülések elérhető áron. Valós visszajelzéseken alapuló, kiváló értékelést kapott hotelek sorát találja nálunk. Időjárás előrejelzés Január Jan 21 °C Víz 18 °C Február Feb 22 °C Víz 17 °C.

Akaba, Akaba kormányzóság, Jordánia 3 napos időjárás

Jordánia Other időjárás-előrejelzé

Időjárás bele Zabdah ⛅ (Irbid), Jordánia - Előrejelzés

JORDÁNIA - Mit érdemes megnézni

Magyarország (5) időzóna