Home

Jókai színház intimtér

Jókai Színház - Az Intimtér most egy tetőtéri hippilakás

A Békéscsabai Jókai Színház (1954-2011 között Békés Megyei Jókai Színház) Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata tulajdonában lévő színház Békéscsabán, amely 1879. március 8 -án nyitotta meg kapuit, ezzel az Alföld első állandó kőszínháza lett. Napjainkban is jó hírű színház Magyarországon A Békéscsabai Jókai Színház, a Körös Irodalmi Társaság és a Bárka szerkesztősége szeretettel meghívja Önt és kedves ismerőseit 2020. október 7. (szerda) 18.00 órára, a Békéscsabai Jókai Színház Vigadójába, Barnás Ferenc Életünk végéig című regényének bemutatójára A Thomas Mann által megírt, Zalán Tibor által átálmodott Mario és a varázsló stúdiószínházi előadása épp öt éve, 2016 januárjában volt látható a Jókai színház Intimtér termében, a műfaj minden varázsával és korlátjával együtt. Hozzáteszik: mivel élőben nem sokan követhették, ezért most február 26-ától (péntek) utólag videófelvételről is. 2021. május 22., szombat, Júlia, Rita Bejelentkezés; Regisztráció munkatársainknak / Kapcsolat; Főoldal; Bemutatók; Műsor; A Színház. Igazgatósá

Molnár Ferenc életrajzi ihletésű művét, az Üvegcipőt tűzi műsorra a Békéscsabai Jókai Színház. A darabot Tege Antal rendezi Békéscsaba, Békéscsabai Jókai Színház, Intimtér. Színház Vígjáték. Elfogyott. Ajándékozzon jegy.hu ajándékutalványt! Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor. Ami a színlapra nem fért k VÉNUSZ NERCBEN színmű 18 éven felülieknekFordította: Várady SzabolcsBemutató: 2019. február 21. 20.00 IntimtérTamás, a pályakezdő rendező-drámaíró meghallgatást tart új darabjának főszerepére, mely az osztrák Leopold von Sacher-Masoch klasszikus erotikus regényének színpadi változata, a Vénusz nercben. A válogatásra jócskán megkésve érkezik Vanda, a vagány.

David Ives amerikai kortárs szerző Vénusz nercben című darabját február 21-én mutatta be a Békéscsabai Jókai Színház. Nemcsak a 18 éven felülieknek meghirdetett előadás különleges, hanem a helyszín is: az Intimtér David Ives amerikai kortárs szerző Vénusz nercben című darabját mutatja be a Békéscsabai Jókai Színház. Nemcsak a 18 éven felülieknek meghirdetett előadás ígérkezik különlegesnek, hanem a helyszín is, az Intimtér A Békéscsabai Jókai Színház megnyugtatva nézőit biztosítja, hogy a koronavírus-járványt csökkentő minden intézkedést bevezetett, és a lehető legnagyobb fegyelemmel viseltetik a közönség és a dolgozók védelme érdekében. Az Intimtér játszóterükre meghirdetett előadásokat átvitték a nagyobb befogadóterű Sík.

A Békés Megyei Jókai Színház bemutatkozik a VIII. Pécsi Országos Színházi Találkozón. Az egész napos program a Színitanház bemutatkozásával kezdõdik, a Színitanház szigetén félóránként bohóc jeleneteket láthatnak az arra járók, akik nem távoznak üres gyomorral: az étlapon Vadkacsa kolbász, Vörös és fekete kolbász, A kolozsvári bíró kolbásza, Jó estét. Kiosztották a Színészrobot-díjakat az észak-komáromi Jókai színházban. Az elmúlt teátrumi szezonban a legtöbbet játszó színészek Holocsy Krisztina és Majorfa.. A két legendás alak megtestesítője Komáromi Anett és Nagy Róbert színművész. A darabot hamarosan láthatják a Békéscsabai Jókai Színházban! Újraelevenedik Szécsi Pál és Domján Edit története a Jókai Színház Sík Ferenc termében, melyet november 22-én tekinthet meg a nagyérdemű. A darabot Tarsoly Krisztina rendezi Színészpróbáló jutalomjáték zajlik a Jókai Színház művészbüféből raktárrá, majd szobaszínházzá alakított intim terében. Egy szóként írják a helyiség nevét Intimtér. Névadója az intim játék rendezője, Tege Antal; az intimjátszók Czitor Attila és Földesi Ágnes Villő A jegy.hu-n színházi előadásokra, koncertekre, fesztiválokra, sporteseményekre vásárolhat jegyet online, bankkártyával. Színházjegy, koncertjegy, zene.

Jókai Színház - Leonard Gershe: A pillangók szabadok Lírai

  1. den intézkedést bevezetett és a lehető legnagyobb fegyelemmel viseltetik a közönség és a dolgozók védelme érdekében. Az Intimtér játszóterükre meghirdetett előadásokat átvitték a nagyobb befogadóterű Sík.
  2. dannyian egyetértettek: emlékezetes előadást láthattak a Jókai Színház Intimtér termében. Zalán Tibor korunkba hozta Thomas..
  3. Talányvarieté Színészpróbáló jutalomjáték zajlik a Jókai Színház művészbüféből raktárrá, majd szobaszínházzá alakított intim terében. Egy szóként írják a helyiség nevét Intimtér. Névadója az intim játék rendezője, Tege Antal; az intimjátszók Czitor Attila és Földesi Ágnes Villő. Thomas, a darabbéli fiatal, pályakezdő rendező-drámaíró igazi nőt.

Békéscsabai Jókai Színház műsora Jegy

A Békéscsabai Jókai Színház, megnyugtatva nézőit, biztosítja, hogy a koronavírus-járványt csökkentő minden intézkedést bevezetett és a lehető legnagyobb fegyelemmel viseltetik a közönség és a dolgozók védelme érdekében. Az Intimtér játszóterükre meghirdetett előadásokat átvitték a nagyobb befogadóterű Sík.

Kéred a feleségem? - Klasszikus komédia érkezik a Jókai

  1. Békéscsabai Jókai Színház - Wikipédi
  2. Békéscsabai Jókai Színhá
  3. Come back Gulyi - még ha csak ha a neten is - BEHI
  4. Programok Békéscsabai Jókai Színhá
  5. Üvegcipő a Békéscsabai Jókai Színházban - YouTub
  6. Jegy.hu Eseménykereső - Jegy.hu Színház, Koncert ..
  7. Vénusz nercben Békéscsabai Jókai Színhá